Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2021

Τα αποτελέσματα της συνεδρίασης της ΓΣ

 

Αγαπητές φίλες και φίλοι γείτονες ,

Σας ενημερώνουμε ότι την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του 13ου Δημοτικού η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Κατοίκων Πολυδρόσου, με τη συμμετοχή, παρά τις αντιξοότητες και τα προσκόμματα, είκοσι οκτώ (28) μελών  μας.

Παρουσιάστηκε ο απολογισμός δράσης του Συλλόγου κατά την περασμένη διετία αλλά και ο προγραμματισμός των δράσεων για το προσεχές διάστημα, έγινε διεξοδική συζήτηση για θέματα που απασχολούν τη γειτονιά και την πόλη με παρόντες και τους 23 μέχρι και το τέλος της διαδικασίας αργά το βράδυ, εκλογή νέας ελεγκτικής επιτροπής και ψηφίστηκαν τα θέματα που τέθηκαν προς ψήφιση από το ΔΣ, τα οποία ήταν :

1)    Έγκριση δυνάμει του άρθρου 14, παρ. Β του Καταστατικού της νέας  συγκρότησης του ΔΣ μέχρι της λήξης της θητείας τον  10/2022, για την αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών.

 

2)      Πρόταση προς τον Δήμο για καθορισμό χώρου  διεξαγωγής λαϊκής αγοράς

 

3)    Πρόταση του συλλόγου Τριφυλλιακού για το κλείσιμο του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στο πάρκο της Φραγκοκκλησιάς

 

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας  είναι το ακόλουθο :

1)        Για το  πρώτο θέμα βρέθηκαν είκοσι ένα (21) ναι , ένα (1) όχι και (1) άκυρο

 

2)       Για το δεύτερο θέμα προκρίθηκε η πρόταση για την οδό  Καψαλά με δέκα οκτώ (18) ψήφους, μία (1) ψήφο έλαβε η διατήρηση της υπάρχουσας κατάστασης και υπήρχαν τρία (3) λευκά ψηφοδέλτια και (1) άκυρο

 

3)      Για το τρίτο θέμα υπήρξαν δεκαπέντε (15) αρνητικές ψήφοι, έξι (6) θετικές  μία (1) λευκή  και (1) άκυρο.

Προχωράμε μπροστά ενωμένοι, με μοναδικό μας αντίπαλο τα προβλήματα της γειτονιάς και στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη και ταχύτερη επίλυσή τους .


Το ΔΣ του Συλλόγου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου