Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου για την οδό Φραγκοκκλησιάς και τις καθυστερήσεις των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πολύδροσο


Συζητήθηκε προ ημερησίας διάταξης στο ΔΣ Αμαρουσίου, στις 18 Σεπτεμβρίου 2019, το θέμα της καθυστέρησης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και ιδιαίτερα το θέμα του "παγώματος" της μονοδρόμησης της οδού Φραγκοκλησιάς.

Αναγνωρίστηκε από τον νέο Δήμαρχο Θεόδωρο Αμπατζόγλου η σοβαρότητα της κατάστασης και οι εύλογες διαμαρτυρίες των κατοίκων  για την ταλαιπωρία που υφιστάμεθα ειδικότερα το τελευταίο δίμηνο, δεσμεύτηκε για το ενδιαφέρον της διοίκησης χωρίς όμως καμία συγκεκριμένη ημερομηνία ολοκλήρωσης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων...


Ο Νώντας Γαρδέλης επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης έβαλε το ζήτημα στο ΔΣ, στη συζήτηση που ακολούθησε τοποθετήθηκε ο Γιώργος Καραμέρος επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και ο επικεφαλής του συνδυασμού  «Εκτός των τειχών Αμαρουσίου» Δημήτρης Πολυχρονιάδης.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ΤΥ Βαγγέλης Κάββαλος, στην ίδια θέση και στην προηγούμενη δημοτική θητεία του Γιώργου Πατούλη, δικαιολόγησε τις 15μηνες καθυστερήσεις εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων υιοθετώντας απόλυτα (το γεγονός επεσήμανε  ο Γιώργος Καραμέρος) τις απόψεις των υπηρεσιών του Δήμου, των οποίων είναι ο πολιτικός προϊστάμενος.


Παρών στη συνεδρίαση ο Ταμίας του Συλλόγου Βασίλης Καπρινιότης.

1 σχόλιο:

  1. Σωστά ο Δήμαρχος αναγνωρίζει το πρόβλημα της μη εφαρμογής της κυκλοφοριακής μελέτης στο κύριο μέρος της.
    Καλό θα ήταν να έδινε μια εξήγηση γιατί ξεκίνησε η εφαρμογή μέτρων, χωρίς προηγουμένως να έχουν εξασφαλισθεί όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις εφαρμογής της.
    Ως κάτοικοι τη δήλωση "θα επισπεύσουμε" την ακούμε κατ' αρχήν θετικά αλλά θα θέλαμε να την ακούσουμε πιο συγκεκριμένη με σαφή χρονική δέσμευση.
    Περιμένουμε τη συνέχεια λοιπόν, ελπίζοντας οι ρυθμοί να είναι το αντίθετο από τους ρυθμούς που υιοθέτησε ο πρώην δήμαρχος.
    (Για όσους δεν ξέρουν το θέμα η υλοποίηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων χρειάστηκαν 14 μήνες από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ουσιαστικά υλοποιούνται άλλες ρυθμίσεις από τις προβλεπόμενες στη σχετική μελέτη).

    Βασίλης Χατζηαθανασιάδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή