Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Συνέντευξη Τύπου για την Παράδοση του νέου ποδηλατόδρομου στο Μαρούσι



Κυριακή 21 Μαΐου 2017, ώρα 11:00, με αφετηρία την οδό Καραμανλή & Ευζώνων 

Κάλεσμα σε όλους να συμμετάσχουν στην ποδηλασία που θα διεξαχθεί την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 στο νέο ποδηλατόδρομο του Δήμου Αμαρουσίου που διέρχεται από τις γειτονιές Πολυδρόσου, Παραδείσου και Αγίου Θωμά, απηύθυνε  ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε,με τη συμμετοχή της Πρόεδρου του Συλλόγου Ασθενών «Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας» κας Ιωάννας Αλυσανδράτου και του Επεμβατικού Καρδιολόγου Ιατρείου Πνευμονικής Υπέρτασης, επιστημονικού συνεργάτη του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου κ. Παναγιώτη  Καρυοφύλλη.

2 σχόλια:

  1. Σπουδαία υπόθεση ο ποδηλατόδρομος, αρκεί να μπορείς να κάνει κανείς ποδήλατο σε αυτόν! Για να μπορείς όμως να κάνει κάποιος ποδήλατο πρέπει να μην χρειάζεται να αποφεύγει τα κλαδιά των δένδρων, να μην φοβάται να πέσει στις λακκούβες που συνεχώς δημιουργούνται νέες και να μην έρχεται άλλο ποδήλατο από την αντίθετη πλευρά! Για τα παρκαρισμένα γαϊδούρια (συγνώμη αυτοκίνητα ήθελα να γράψω) επάνω στον ποδηλατόδρομο είναι θέμα πόσο πολιτισμένος είμαι και όχι προδιαγραφών κατασκευής! Έχω ακούσει ότι είναι έργο ΕΣΠΑ αν είναι αλήθεια βάσει ποιων προδιαγραφών γίνονται ή γίνονται ελέω εργολάβου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει ο Δήμος να ενεργοποιηθεί και με κάποιον τρόπο που αυτός γνωρίζει να αποτρέπει τους κατοίκους να παρκάρουν. Δεν υπάρχει ποδηλατόδρομος στον κάθετο τηςΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και από την μεριά της Σάμου και από την μεριά του Παράδεισου. Όπως και στην Παραδείσου, συμβαίνει πολλές φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή