Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

3η Πεζοπορική διάσχιση της ρεματιάς απο τη φυσιολατρική κίνηση Βριλησσός 20/5


Αγαπητά μας μέλη,

την Κυριακή 20/5 η φυσιολατρική κίνηση Βριλησσός και ο Δήμος Βριλησσίων διοργανώνουν την 3η  πεζοπορική διάσχιση της  Ρεματιάς από τη σπηλιά του Νταβέλη μέχρι τα Βριλήσσια.
Την δράση στηρίζουν  η Περιφέρεια Αττικής (Βόρειος Τομέας) και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αργυρούπολης .
Για τη συμμετοχή οποιουδήποτε μέλους μας επιθυμεί, στη μικρή ή μεγάλη πεζοπορία, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής του στους διοργανωτές (τηλ 2108105665).
Απαραίτητος  επίσης  είναι  και  πεζοπορικός εξοπλισμός (πεζοπορικά μποτάκια, μικρό σακίδιο, παγούρι, καπέλο, γυαλιά ηλίου, αντιηλιακό)

Η  μετακίνηση θα πραγματοποιηθεί με:
1) λεωφορεία που θα δρομολογήσει ο δήμος Βριλησσίων, για δωρεάν μεταφορά  των  δημοτών του.
Τα λεωφορεία   θα ξεκινήσουν από την πλατεία Βριλησσίων  (Κύπρου και Εθνικης Αντιστάσεως) στις 8.00 το πρωί.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ είναι η δήλωση συμμετοχής στα γραφεία του αθλητικού οργανισμού Βριλησσίων  Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη -Βριλήσσια -  2108101510  από τις 9:00έως τις14:00. από Δευτέρα έως Παρασκευή .

2) λεωφορεία του Βριλησσού με πληρωμή 5 € (συμπεριλαμβάνει  κόστος ασφάλισης που ισχύει για όλες τις εξορμήσεις του Βριλησσού)
Τα λεωφορεία   θα ξεκινήσουν από τον σταθμό metro Δουκίσσης Πλακεντίας στις 8.00 το πρωί της Κυριακής.
Δηλώσεις συμμετοχής για τα μέλη και φίλους του συλλόγου στην Εφη Ορφανού και τον Χριστόφορο Πούλιο,  στα γραφεία του Βριλησσού την Τετάρτη 16/5 και την Παρασκευή 18/5 από τις 20.00 έως τις 21.30 και το Σάββατο 19/5 από τις 10 έως τις 11 (τηλ 2108105665)

Αν κάποιος επιθυμεί πεζοπορία μικρότερης διάρκειας, μπορεί να παρακάμψει το περπάτημα από τη σπηλιά Νταβέλη μέχρι τη Νέα Πεντέλη.

Σε αυτή την περίπτωση θα φτάσει με δικό του μέσον στη Νέα Πεντέλη και θα   συναντήσει ,τους  πεζοπόρους που θα έχουν ξεκινήσει την πεζοπορία από τη σπηλιά του Νταβέλη ,στην είσοδο της Ρεματιάς στο γεφυράκι της οδού Παναγούλη, 200 μέτρα από την πλατεία Νέα Πεντέλης-https://goo.gl/maps/txTATCtTd7u

Εκεί θα είμαστε μέχρι τις 10:30  το πρωί της Κυριακής.

Στο σημείο φτάνει και η λεωφορειακή γραμμή  451 που ξεκινά κάθε 30 λεπτά από τον σταθμό μετρό Χαλανδρίου και περνά από Δουκίσσης Πλακεντίας – Ηρακλείτου – Αναπαύσεως – λεωφόρο Πεντέλης.

Από το σημείο αυτό μέχρι τα Βριλήσσια η πεζοπορία διαρκεί  δύο ώρες με τις στάσεις για ενημέρωση .

H διαδρομή σe εφαρμογή wikiloc :video από την  1η διάσχιση 
Περισσότερες πληροφορίες στο site του Βριλησσού  http://www.vrilisos.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου