Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Η παρέμβαση του συλλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ο σύλλογος στο πλαίσιο της «ημέρας του Δημότη», έκανε παρέμβαση στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  στις 13 Νοεμβρίου 2019, επ΄ ευκαιρίας της ολοκλήρωσης, μετά από μια διαδικασία πέντε ετών, .των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πολύδροσο, Παράδεισο και Νέο Μαρούσι.

Τα θέματα της παρέμβασης μας ως Σύλλογος, κωδικοποιημένα όπως παρουσιάστηκαν στα 3 λεπτά που μας δίνεται ως χρόνος.



1. Αναγνωρίσαμε και χαιρετίσαμε την πολιτική βούληση και την αποφασιστικότητα, μέσα στις συνθήκες της γραφειοκρατίας, του Δημάρχου Θεόδωρου Αμπατζόγλου να υλοποιήσει τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 16 μήνες μετά από τη δημοσίευση τους σε ΦΕΚ.

2. Ζητήσαμε συμπλήρωση και ενίσχυση της κατακόρυφης σήμανσης.

3. Την ΑΜΕΣΗ υλοποίηση της οριζόντιας σήμανσης, σε Φραγκοκκλησιάς, Καραμανλή κλπ, με απευθείας ανάθεση σε εργολάβο.

4. Την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πολύδροσο μετά από εύλογο χρονικό διάστημα, 4 έως 6 μηνών, με επιστημονικά κριτήρια.

5. Την άμεση επέμβαση της δημοτικής αρχής για λήψη μέτρων στη διασταύρωση Φραγκοκλησιάς, Κορυτσάς, προέκταση Μεσογείων, στο γήπεδο του Τριφυλλιακού, όπου δεν εφαρμόστηκε η πρόβλεψη της κυκλοφοριακής μελέτης τοποθέτησης φαναριών, εξαιτίας της έλλειψης κοινόχρηστου χώρου λόγω πολεοδομικών εκκρεμοτήτων για την εφαρμογή του σχεδίου πόλης.

Ιδιαίτερη σημασία για το ρεαλισμό που τη χαρακτηρίζει, έχει η απάντηση του Δημάρχου για το πως ολοκληρώθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο σχετικό απόσπασμα του video από τη συνεδρίαση του ΔΣ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου