Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Η παρέμβαση του συλλόγου για τα φανάρια Φραγκοκκλησιάς & Αμαρουσίου - Χαλανδρίου



Ηλεκτρονική επιστολή προς τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής & Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς με κοινοποίηση στον Δήμαρχο Αμαρουσίου, αρμοδίους αντιδημάρχους και τη Τεχνική Υπηρεσία, στάλθηκε για την άμεση ρύθμιση των φαναριών στη διασταύρωση Φραγκοκκλησιάς και Αμαρουσίου – Χαλανδρίου και την ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πολύδροσο ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου την 11η Σεπτεμβρίου 2019.


Από: Σύλλογος Πολυδρόσου <polydrososyllogos@gmail.com>
Date: Τετ, 28 Αυγ 2019 στις 7:06 μ.μ.
Subject: Εφαρμογή Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων στο Πολύδροσο Αμαρουσίου
To: <dtroxat@hellenicpolice.gr>
Cc: <info@maroussi.gr>, <dimarxos@maroussi.gr>, <vicemayor@maroussi.gr>, <ty@maroussi.gr>


Προς: Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς

Αξιότιμοι,

Σύμφωνα με προφορική πληροφόρηση την περασμένη Δευτέρα 26 Αυγούστου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αμαρουσίου (αρμοδία υπάλληλος κ. Κρεκούζου) οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Πολυδρόσου ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν μπορούν να ολοκληρωθούν όπως προβλέπονται στο ΦΕΚ έγκρισης τους (συνημμένο).

Για την μονοδρόμηση της οδού Φραγκοκκλησιάς από Σάμου προς Λεωφόρο Κηφισίας απαιτείται η ρύθμιση των φωτεινών σηματοδοτών στη διασταύρωση Φραγκοκκλησιάς και Αμαρουσίου – Χαλανδρίου.

Για την υλοποίηση απαιτείται η έγκριση της Τροχαίας Αττικής, η οποία μέχρι σήμερα 14 μήνες μετά την έκδοση του ΦΕΚ, για γραφειοκρατικούς λόγους συναρμοδιοτήτων δεν έχει εξασφαλιστεί…

Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής περιόδου την 11η Σεπτεμβρίου 2019, παρακαλούμε για την έκδοση της έγκρισης ρύθμισης των φωτεινών σηματοδοτών  στη διασταύρωση Φραγκοκκλησιάς και Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, ώστε να ολοκληρωθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του Πολυδρόσου Αμαρουσίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και σχόλια των κατοίκων Πολυδρόσου στα social media από τις αποσπασματικές παρεμβάσεις που έγιναν στο τέλος Ιουλίου και τις δυσλειτουργίες που έχουν διαπιστωθεί, ανατρέξτε αν το θεωρήσετε χρήσιμο στις διευθύνσεις:



Με εκτίμηση

Παναγιώτης Α. Πάντος
Πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου Πολυδρόσου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου