Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Γεφύρι της Άρτας...

Διασταύρωση Αμαρουσίου - Χαλανδρίου κ Φραγκοκλησιάς με τη σήμανση  που δεν υλοποιήθηκε...

Το ΔΣ του Συλλόγου την περασμένη Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, μεταξύ άλλων θεμάτων της συνεδρίασης που πραγματοποιήθηκε, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ για τη διαπιστωμένη καθυστέρηση - αδράνεια υλοποίησης των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Πολύδροσο τα παρακάτω:

1. Αποστολή επιστολής – καταγγελίας στους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης, με κοινοποίηση στον δήμαρχο και τους επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων

2. Συνάντηση για το ζήτημα με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου

3. Συνάντηση με τους επικεφαλείς των συνδυασμών του νέου ΔΣ

4. Συνέλευση ενημέρωσης κατοίκων

5. Παρέμβαση στο Δημοτικό συμβούλιο Αμαρουσίου

Στο πλαίσιο των παραπάνω αποφάσεων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου συνάντηση μελών του ΔΣ Συλλόγου με τον νέο Γενικό Γράμματα του Δήμου Α. Κατσιγιάννη και υπηρεσιακούς παράγοντες της ΤΥ,  για την ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του Πολυδρόσου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Πάντος, η Γραμματέας του Συλλόγου Χρυσούλα Καρατζή και ο μελετητής Ευάγγελος Ματσούκης.

Ενημερωθήκαμε ότι : 

O ΓΓ θα πραγματοποιήσει αυτοψία με υπηρεσιακούς παράγοντες την επόμενη εβδομάδα σε ώρες αιχμής για να έχει ιδία αντίληψη της κατάστασης.

Ότι η ολοκλήρωση των ρυθμίσεων στα τμήματα Αιγιαλείας κ Ασπασίας Καψαλά βόρεια της Αττικής οδού, των ρυθμίσεων παράδρομο της ΑΟ οδός Καραμανλή θα υλοποιηθούν μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2019.

Η μονοδρόμηση Φραγκοκκλησιάς θα υλοποιηθεί μετά την έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ρύθμισης των φαναριών στην Αμαρουσίου Χαλανδρίου και έκδοση σε ΦΕΚ της απόφασης. Εκτίμηση για το τέλος Σεπτεμβρίου.

Ασφαλή εκτίμηση της αποτελεσματικότητας των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, 6 μήνες μετά την ολοκληρωμένη εφαρμογή τους.

Στο μεταξύ περιμένουμε τις συγκεκριμένες προτάσεις κ παρατηρήσεις των κατοικων για προώθηση τους στον μελετητή στο e-mail του Συλλόγου.

Εκείνο που πρέπει να απαιτήσουμε είναι η πλήρης ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που προβλέπονται στο σχετικό ΦΕΚ και στη συνέχεια να δούμε πόσο η θεωρία πέτυχε στην πράξη, σε χρονικό διάστημα που είναι εύλογο σύμφωνα με την εμπειρία των ειδικών.

Οψόμεθα...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου