Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

Προχωράμε μπροστά...!!!

 


Μετά από την παραίτηση τριών (3) μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου με ηλεκτρονικά μηνύματα αλληλογραφίας (των κ.κ Βασίλη Καπρινιώτη, Κατερίνας Ρωμαϊδου και Βασίλη Χατζηαθανασιάδη), τα εναπομείναντα μέλη του Δ.Σ,  εφαρμόζοντας πάντοτε τις διατάξεις του Καταστατικού και του Νόμου, μετά από σχετική ανοιχτή πρόσκληση προς όλα τα μέλη του Συλλόγου, συνεδρίασαν σε ειδική δημόσια συνεδρίαση την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, στην έδρα του αθλητικού Συλλόγου Τριφυλλιακός Πολυδρόσου και παρόντων των εξής μελών : 1) Παναγιώτη Πάντου, 2) Μιχάλη Χατζηαρσενίου, 3) Έφης Χαλάτση , 4) Γεωργίου Χρονόπουλου, 5) Κωνσταντίνου Μπαζίνα, 6) Γιάννη Κορομπίλη, 7) Παναγιώτη Μπούμη, 8) Χρυσούλας Καρατζή, 9) Αντώνη Γεωργοστάθη,  10) Κώστα Καπετανίδη και 11) Βασίλη Χατζηαθανασιάδη (ο οποίος και αποχώρησε, αφού προσπάθησε με λεκτική βία στα παρόντα μέλη την συγκεκριμένη στιγμή,  πριν την έναρξη της Συνεδρίασης), για να αποφασίσουν,  δυνάμει του άρθρου 14, παρ. Β του Καταστατικού,  για την αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών .

Μετά από συζήτηση, αποφασίστηκε η αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών από  τα εξής μέλη : Γιάννη Κορομπίλη, Χρυσούλα Καρατζή και Παναγιώτη Μπούμη ως τακτικά μέλη και ως αναπληρωματικό μέλος τον Αντώνη Γεωργοστάθη.

Κατόπν τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο, σε συνεδρίαση που ακολούθησε, συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα ως εξής :

                                  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     Παναγιώτης Πάντος

                                  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ             Γιάννης Κορομπίλης

                                  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                 Μιχάλης Χατζηαρσενίου

                                  ΤΑΜΙΑΣ                            Χρυσούλα Καρατζή

                                  ΜΕΛΟΣ                             Παναγιώτης Μπούμης

                                  ΑΝΑΠΛΗΡ. ΜΕΛΟΣ         Αντώνης Γεωργοστάθης.

Βάσει Καταστατικού, η ανωτέρω εκλογή των μελών θα επικυρωθεί από την επόμενη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, που θα διεξαχθεί , καλώς εχόντων των πραγμάτων, δια ζώσης, εντός του δευτέρου ή τρίτου δεκαημέρου του Σεπτεμβρίου 2021.

Προχωράμε ενωμένοι πάντα με γνώμονα την αντιμετώπιση των προβλημάτων της γειτονιάς και της Πόλης μας, την αλληλεγγύη στους συνδημότες μας και δρώντας πάντα ανεξάρτητα και με αυτόνομη φωνή.

 

              Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

2 σχόλια:

  1. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος, που δεν κατοικεί στο Πολύδροσο, να θέλει να αντιπροσωπεύει μια γειτονιά με 5000 κατοίκους και να επιμένει πεισματικά και απολύτως αντικαταστατικά να εμφανίζεται ως πρόεδρος ενός Συλλόγου που (και) με δική του ευθύνη φυλλορρόησε κι απέμεινε χωρίς μέλη και με απολύτως δική του ευθύνη παρέμεινε δίχως ΔΣ!!!
    Στη συγκεκριμένη εν μέσω καύσωνα παρωδία "συνεδρίαση" (βάσει καταστατικού για να συνεδριάσει ΔΣ απαιτείται παρουσία τριών μελών του!!!) παρευρέθηκαν 4 μόνο άτομα και όχι 10 όπως ψευδέστατα αναγράφεται εδώ, γεγονός που μπορούν βεβαίως να πιστοποιήσουν πέρα από εμένα και άλλοι αξιόπιστοι μάρτυρες.
    Και φυσικά μια τέτοια μάζωξη σε καμιά περίπτωση δε μπορεί να ονομαστεί Διοικητικό Συμβούλιο Συλλόγου που μάλιστα (τελείως αντικαταστατικά) να ...διορίζει νέο Διοικητικό Συμβούλιο!!!
    Οποιαδήποτε λοιπόν προσπάθεια σφετερισμού του τίτλου ενός Συλλλόγου από μια ολιγομελή "παρέα" θα εισπράξει στο δημόσιο λόγο, αλλά αν χρειαστεί και στις αρμόδιες Δικαστικές Αρχές, τις απαντήσεις της.
    Βασίλης Χατζηαθανασιάδης

    ΥΓ Να σημειωθεί πως τα περί λεκτικής βίας είναι καταγγελίες για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τίτλος της ανακοίνωσης του ΔΣ του Συλλόγου είναι απόλυτα ακριβής και εκτιμώ σαφέστατος...

    Το σχόλιο στο blog του Συλλόγου Πολυδρόσου μόνο την πραγματικότητα δεν εκφράζει μέσα από υπονοούμενα και απειλές

    Η ιδιοκτησιακή αντίληψη για ένα σωματείο, στην πραγματικότητα Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου που εκπροσωπεί ή πρέπει στην πραγματικότητα να εκφράζει την θέληση και τις νόμιμες επιλογές των μελών του δεν έχει καμία θέση στη συλλογική δράση

    Η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα

    Και με 2 έγκριτους δικηγόρους στη σύνθεση του νέου ΔΣ, της κ. @Χρυσούλα Καρατζή & @Mike Hatziarseniou, είμαι πεπεισμένος 100% ότι ο Σύλλογος Πολυδρόσου κινείται απόλυτα στον δρόμο της νομιμότητας

    Πάμε μπροστά...!!!

    Παναγιώτης Πάντος
    Πρόεδρος ΔΣ
    Ακακιών 57 & Θάσου 7
    Πολύδροσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή