Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση του Συλλόγου Πολυδρόσου με τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου


Συνάντηση την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Πάντο, τον Γραμματέα  Μιχάλη Χατζηαρσενίου, και τα μέλη Κατερίνα Πρέσσα και Παναγιώτη Μπουζουνιεράκη, παρευρέθηκε ο Αντιδημάρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Επαμεινώδας Κατσιγιάννης.

Συζητήθηκε το θέμα του χώρου της λαϊκής αγοράς  που επιβαρύνει τους κατοίκους επί σειρά δεκαετιών σε τρεις συγκεκριμένους δρόμους στην περιοχή του Πολυδρόσου. Κατατέθηκε το παρακάτω έγγραφο.



Ο Δήμαρχος ενημέρωσε ότι άμεσα πρόκειται να γίνουν σσφαλτοστρώσεις σε δρόμους που απαιτείται  πχ. Ακακιών από τα όρια του Χαλανδρίου μέχρι την Εθνάρχη Μακαρίου

Η απαλλοτρίωση ιδιοκτησίας στο τέρμα Φραγκοκκλησίας και η πλήρης αξιοποίηση του κοινόχρηστου χώρου στο πάρκο του Τριφυλλιακού. https://syllogospolydrosou.blogspot.com/2020/10/460.html

Ειδικότερα, για το θέμα των αγωγών απορροής ομβρίων υδάτων σημειώθηκε από τον Δήμαρχο ως ένα ζήτημα που βρίσκεται στα αιτήματα υλοποίησης του Δήμου Αμαρουσίου από την Περιφέρεια Αττικής, δεδομένης και της νέας επικαιροποιημένης υποβληθείσας μελέτης προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Φορέα.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου