Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

Παρέμβαση του Συλλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου

 


Παρέμβαση του Συλλόγου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου εχθές για τα παρακάτω θέματα :

1. έργα αγωγών ομβρίων Πολυδρόσου, ενημέρωση για την πορεία του έργου, εκτιμώμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης https://syllogospolydrosou.blogspot.com/2018/09/blog-post_23.html

2. χώρος λαϊκής αγοράς, ενημέρωση επί των διαδικασιών υλοποίησης,  πιθανή ημερομηνία έναρξης λειτουργίας στον νέο χώρο  https://syllogospolydrosou.blogspot.com/2021/11/blog-post.html

Οι απαντήσεις των αντιδημάρχων για τα 2 θέματα:

1. Αντιδήμαρχος ΤΥ Β. Κάββαλος  για το έργο των αγωγών ομβρίων η σύμβαση έχει διαλυθεί και αναμένεται το επόμενο 8μηνο η υπογραφή νέας.

2. Αντιδήμαρχος Ε. Κατσιγιάννης το θέμα διεξαγωγής λαικης αγοράς είναι ζήτημα και της  Περιφέρειας Αττικής το ζήτημα εξετάζεται.

Η απάντηση του αντιδημάρχου για τα αντιπλημυρικά θεωρούμε πως ήταν ανεπαρκής και αόριστη... Για το θέμα της λαϊκής, η περιφέρεια είναι αρμόδια για τη λειτουργία της, τις οδούς όμως τις προτείνει ο Δήμος.

Δευτερολογία δεν δόθηκε απο τον Πρόεδρο του ΔΣ στον Πρόεδρο του Συλλόγου, θα επανέλθουμε, με νέα έγγραφα και αν χρειαστεί με νέα παρέμβαση.

Διευκρινίσεις στην ίδια κατεύθυνση έδωσε ο Δήμαρχος κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου.

Ο Δήμαρχος είπε ότι το γνωρίζει για τα φραγμένα φρεάτια στην προέκταση της οδού Φραγκοκκλησιάς προς την Λ. Πεντέλης και από αύριο θα λυθεί σε συνεργασία με εργολάβο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου